5 sfaturi de conducere auto utile pentru femei1. Găsiți un instructor auto de incredere

Aceasta este prima regula : Nu lăsa niciodată pe tatăl tău sau soțul tău te învete cum să conduci .

Lasă- mă să-ți spun cum a fost când am început sa conduc . Am petrecut numai doua minute in masina cu tatal meu pe post de instructor si mi-am jurat ca no o sa o mai fac niciodata. De obicei bărbații cred că ei au dat de la Dumnezeu talent pentru conducere și că femeile nu pot învăța să conducă bine .Oamenii care au prejudecati sant profesori dezastrosi . Nu toți oamenii sunt așa, dar excepțiile confirmă regula .

În loc să înveti să conduci cu tatăl sau soțul tău mai bine găsesti un instructor profesionist sau un prieten cu multă răbdare . În mod natural , va dura ceva timp să înveți cum să conduci , atât tu cât și instructorul tau. trebuie să aveti rabdare . Atâta timp cât o luați încet și practicati, va fi bine .

2. Practica cat poti de mult

După cum știm cu toții , practica e mama invataturii. Acest lucru este valabil si pentru conducerea automobilului . Nu te poți aștepta să fii o buna șoferita , dacă ai de gând să conduci doar o singură dată la fiecare câteva luni . Când vine vorba de sfaturi de conducere , aceasta este un sfat crucial .
Sa conduci zilnic poate sa fie un pic cam scump pentru tine . Uneori , este mai rapid , mai ieftin și în general mai bine să utilizezi transportul public . Cu toate acestea , ori de câte ori aveți o șansă de a conduce , ea și practică . In timp ce conduci esti pusa in diferite situatii deci cu cat conduci mai mult, cu atât mai mult vei învăța și vei deveni o soferita mai buna .

3. Fii buna la parcat , fa parcarile cat mai bine.

Una dintre cele mai mari probleme atunci când conduc femeile este parcarea, procente foarte mari de femei nu se pricep deloc la parcat masina.
Nu fi suparata de asta, tu nu ești singura. Din păcate, și acest lucru este un fapt științific, un procent ridicat de femei au slabă percepție spațială. Din acest motiv,ele cred că se afla la o distanță suficienta de la o altă mașină, dar nu apreciaza corect distanta si lovesc alte masini din parcare. Desigur, acest lucru poate fi, evitat prin parctica sau mai puteti sa va ajutati de senzori parcare sau camera video pentru parcare .
Ia-o după-amiază de week și în loc sa mergi la cumpărături, aloca ceva timp pentru a practica parcarea ta. Condu un pic mai departe de zona învecinată, dacă nu vrei ca cineva să te vadă, și pentru a găsi o parcare goală sau semi-goala. Ia-ți timp și parcheaza ori de câte ori vrei. Exerseaza parcarea cu spatele si parcarea paralelă, de asemenea. Vei vedea că, după doar câteva încercări, vei face mult mai bine.

Dacă vă puteți permite o mașină cu senzori de parcare si poate o camera pentru mersul inapoi, asta e grozav. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că ar trebui să înveți să parchezi fără nici un fel de asistență.

4. Nu fi speriata

Mama ta probabil ți-a spus de milioane de ori ca conducerea poate fi extrem de periculoasa. Acest lucru este de fapt adevărat , dar dacă in mod constant te gandesti la asta atunci , ești propriul tău cel mai mare pericol .
Încercați să vă relaxați în timp ce conduceti . Chiar dacă faci ceva greșit , recunoaste si cere-ti scuze dacă este necesar și vezi mai departe de conducerea masinii . Cui îi pasă dacă tipul din spatele tău este nervos pentru că nu te-ai miscat imediat ce lumina semaforului sa facut galben ? Oamenii sunt , în general, nervosi, în timpul mersului și va exista întotdeauna cineva care claxoneaza fără nici un motiv . Ignora acei oameni și condu mai departe .

5. Acorda atenție la ceilalti din jurul tau

Trebuie să înțelegeți că nu sunteți singuri pe drum și trebuie să acordati atenție altor persoane și mașinillor din jurul tău . Acest lucru înseamnă că , nu vorbesti la telefon în timp ce conduci , daca vrei sa vorbesti ia-ti dispozitiv hands free pentru telefon . De asemenea , nici muzica data tare si absolut sub nici o forma nu iti faci machiajul in timp ce te-ai oprit la semafor la lumina roșie .

Ochii pe drum , așa cum se spune , și acorda atenție la ceea ce se întâmplă în jurul tău . Asigurate că nu tai calea la nimeni și să respecți toate regulile de conducere . În cazul în care nu este o chestiune de viață și de moarte , respecta limitele de viteză . Ele sunt stabilite pentru un motiv .

Amintiți-vă că femeile pot fi soferite bune , unele au practicat atat de mult incat au ajuns sa invete pe altii. Nu cred mitul că niciodată nu vei fi mai buna decât un tip, eu știu o mulțime de femei care conduc mult mai bine decât bărbații . Pur și simplu , ia-o încet și aloca-ti timp pentru a învăța . Acum aveți 5 sfaturi de conducere utile pentru un început . Urmați și upgrade-le și vei deveni un șofer excelent în cel mai scurt timp .

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu