Ce trebuie sa stiu despre serviciile de inchirieri de masini?Multi dintre cei care apeleaza la serviciile unei agentii de inchirieri de masini cred ca dupa ce au inchiriat o masina pot face tot ce doresc cu ea, insa aceste agentii de inchirieri masini au propriile reguli de care clientul trebuie sa tina neparat cont pentru a fi probleme. De obicei marea majoritate a autoturismelor care se inchiriaza se afla intr-o stare tehnica si vizuala foarte buna.

Autoturismele ce sunt date spre inchiriere beneficiaza tot timpul de inspectie periodica, service si toate operatiunile necesare intretineri unui autoturism intr-o stare impecabila. Firmele de inchirieri de masini au de obicei in parcul lor masini foarte noi si foarte multe ca numar, de unde dumneavoastra puteti alege pe cea potrivita si care va place. Aceste agentii de inchirieri masini au pretentia ca masina inchiriata sa fie adusa si predata in parcul lor auto, in aceleasi conditii, aceeasi stare de functionare si acelasi aspect ca in momentul predari. Atunci cand inchiriati o masina aveti obligatia sa o feriti de furt, si sa nu lasati obiectele personale de valoare la vederea trecatorilor, iar dumneavostra sa tratati masina ca si cum ar fi proprietate personala.

Daca din nefericire produceti un accident cu masina inchiriata, trebuie neaparat sa contactati agentia de inchirieri masini pentru ca acestia sa ia masurile necesare. Insa daca persoana care conducea aututoturismul este alta decat cea care i-a foat predata in momentul incheieri contractului eventualale daune suferite de autoturism sunt in totalitate suportate de titularul cu care sa incheiat contractul. Conditiile pe care trebuie sa le intruniti atunci cand doriti sa inchiriati un autoturism sunt varsta de minim 21 de ani, iar in momentul semnari contractului de inchiriere trebuie sa detineti un permis de conducere ce trebuie sa aiba valabilitatea de cel putin un an, insa si un bulletin de indentitate valabil. Pentru persoanele care nu au domiciliul in Romania, acestia vor prezenta un pasaport care va tine loc carti de identitate.

Atunci cand luati decizia de a inchiria o masina trebuie sa respectati aceste reguli de mai sus si nu o sa mai avetii probleme, insa ca client si dumneavoastra trebuie sa gasiti o agentie de inchirieri masini care sa va ofere serviciile de care aveti nevoie. De aceea este important ca de fiecare data sa identificati o agentie de inchirieri masini care va pune la dispozitie o varietate si o gama foarte dezvoltata de servicii  cum ar fi: inchirieri de masini, servicii inchirieri masini luxoase, servicii de inchirieri cu sofer.

Daca doriti sa evitati problemele la inchirierea unei masini aceasta trebuie facuta cu cel putin o saptamana inainte, iar daca veti face rezervari pe perioade mai lungi va puteti bucura de oferte si preturi mult mai mici fata de cele ce se practica normal. Atunci cand apelati la o agentie de inchirieri masini trebuie sa va ganditi foarte bine de ce masina aveti nevoie, iar daca aveti multe bagaje puteti inchiria o masina mai mare, iar in cazul in care aveti putine bagaje va recomandam o masina mai mica si mai economica.

Va recomandam ca cand incheiati contractul de inchiriere sa fiti atenti pentru ca termeni din contractul de inchiriere sunt foarte importanti, si de aceea trebuie sa va asigurai ca ati inteles toate conditiile.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu