Ce trebuie sa stii inainte sa cumperi un calculator second hand pe internetIn general, cand ne gandim la calculatoare second hand sau chiar la componente ne gandim ca nu sunt asa bune ca cele noi sau la gradul de uzura a produsului. Doar ca nu asta este realitatea, calculatoarele second hand sunt foarte ingrijite si desigur magazinele nu pot sa vanda produse de proasta calitate care sa se strice din primele zile. Alegerea unui calculator la mana a doua este o afacere foarte buna, lucrul asta este dovedit de numarul mare de cumparatori care cumpara produse second hand sau la mana a doua. Un calculator second hand sau la mana a doua este mult mai ieftin decat un produs nou, chiar daca pe partea tehnica ambele produse stau la fel. Desigur cel mai mare avantaj este considerat la computere second hand deoarece pretul este mic si se ofera si o garantie de un an de zile.

Comerciantii care vand calculatoare second hand analizeaza fiecare pret si dupa analizare apare si pretul, desigur pretul corect pentru fiecare produs in parte. Daca un calculator nou cu o specificatie tehnica medie costa undeva la 1500 de lei, iar un calculator second hand la aceasi specificatie tehnica costa doar 400 de lei, se vede ce produs merita cumparat si desigur mai raman inca o multime de bani care pot sa fie investiti si in alte produse. Majoritatea produselor la mana a doua sunt de la diferite firme mici dar si mari care au lucrat cu diferite computere, dar sau modernizat si astfel se vand produsele lor la un pret numai bun. Calculatoarele de la companii sunt foarte bine intretinute si nu au fost folosite la abuz, deci calculatoarele second hand sunt o buna investitie.

Calculatoarele second hand se adreseasa oricarei persoane care are nevoie de un calculator pentru diferite aplicatii. Daca decideti sa cumparati un calculator second hand trebuie sa stiti ca calculatoarele deja sunt rulate, deci daca sunteti incepator in domeniu nu cred ca o sa aveti cum sa stricati calculatorul respectiv deoarece el a fost deja folosit intr-un mediu corect de lucru. Cand alegeti un calculator dupa buget trebuie sa va ganditi si la partea tehnica, daca calculatorul are un pret foarte mic atunci desigur si pe partea tehnica o sa stea destul de prost. Alegeti calculatorul asa cum trebuie, daca o sa il folositi zi de zi si o sa aveti jocuri, programe de rulat atunci recomand un calculator cat de cat mediu spre puternic (si pretul o sa creasca) iar daca aveti nevoie de un calcultor simplu, sa ruleze doar programe necesare atunci un calculator new-entry este recomandat, adica un calculator slab spre mediu (care are un pret mic).

Analizati bine calculatorul, daca nu aveti informatii multe despre el atunci contactati cu mare incredere vanzatorul sa va ofere orice fel de informatie aveti nevoie. Nu toate produsele sunt asa cum arata in imagine, de aceea este recomandat sa cititi detalii despre el, mai ales daca produsul are note (nota – se adauga informatii daca produsul are urme de uzura, are zgarieturi sau alte probleme). Alegeti ceea ce vi se potriveste.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu