Ce trebuie sa stii despre imprimanteOrice proprietar sau utilizator de imprimanta cunoaste cel putin cateva lucruri despre imprimante. Desigur, pe langa faptul ca preturile la cartuse sunt enorme si ca, o data la cateva luni, aceste preturi trebuiesc onorate deoarece imprimanta nu mai are tus. Insa, pe langa lucrurile generale cunoscute de toata lumea, mai exista destul de multe lucruri interesante de spus si stiut despre imprimanta. In articolul acesta va vom prezenta mai multe lucruri interesante despre imprimante.

1. Poti cumpara cartuse reconditionate sau care au fost supuse unui procedeu numit refill cartuse. Acest refill inseamna defapt reumplere. Mai mult ca sigur ca ati vazut cel putin o data pe strada un panou pe care scria Refill Cartuse sau Reumpleri Cartuse. Acest lucru presupune supunerea cartuselor goale unor procedee de specialitate prin care cartusele sunt golite, curatate, iar mai apoi umplute din nou cu tus. O variata foarte buna aleasa de foarte multe persoane care detin o imprimanta. Varianta refill cartuse va va economisi foarte multi bani, mai ales pe termen lung.

2. Daca aveti o imprimanta de tip laser jet, iar cartusul incepe sa dea semne ca se termina (printari cu zone mai luminoase, culori mai sterse etc.), nu trebuie sa va ingrijorati! Tot ce trebuie sa faceti pentru inceput este sa scoateti cartusul si sa il agitati putin. Acest lucru va face ca tonerul din cartus sa fie redistribuit iar imprimanta sa mai poata printa cateva pagini in plus. Dupa aceea, va recomandam sa duceti cartusul la un centru refill, astfel veti economisi bani cu punctul 1 de mai sus.

3. Daca doriti sa economisiti mai multi bani, puteti selecta calitatea printurilor. Puteti selecta “draft” sau “grey-scale” in setarile imprimantei pentru a economisi tus.

4. Daca imprimanta va anunta ca tusul este pe terminate, dar cu toate acestea, inca reusiti sa printati foi la calitate buna fara elemente ce ar sugera epuizarea tusului, atunci bucurati-va in continuare de printat. Cel mai probabil veti mai avea parte de cateva pagini din tusul actual. Estimarea a cate pagini puteti printa este deseori mai mica decat cate pagini chiar mai puteti printa.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu