Esti sexi pentru sexul opus?S- au studiat stiintific  ce e sexi la femei si la barbati pentru sexul opus. Cercetarile au facut in 37 de tari. Au ajuns la urmatorul rezultat :
FEMEIE SEXI
-sa ai aspect sanatos si in forma, sugereaza ca esti fertila
-in cele mai multe tari barbatii prefera femeile cu 2,5 ani mai tanara decat ei. In Zambia(Africa) barbatii prefera femeile cu 7 ani mai tanara decat ei. Barbati  cu cat se imbatranesc mai mult  cu atat mai mult prefera femeile si mai tinere
-in cultura de west deja nu are importanta varsta . Are importanta sa ai aspect ,mod de viata si gandire ca tinerii. Ca sa ai aspect tanar trebuie sa fii atent la urmatoarele : buze pline , ten clar si catifelat,ochi stralucitori , par lucios , tonus muscular in forma ( da ,se vede) ,piept ( nu sanii) si maini subtiri . Pieptul si mana daca sunt groase face senzatia de femeie batrana si  fertilitate precara !!
-raportul talie-sold sa fie 0,7 adica lungimea taliei sa fie 70 % din lungimea soldului. Pentru a stabili aceasta valoare au studiat talia si soldul a mai multor femei frumoase cum sunt :statuia Venus din Milano ,Marilyn Monroe si Sophia Loren.
Ca sa ai par lucios foloseste sprayul de aici : STRALUCIRE
ten catifelat poti sa ai cu produsele de aici : CATIFELAT
BARBATUL SEXI
-umeri largi , talie subtire , piept puternic adica corp in forma de V
-spranceni grosi , frunte inalt , par dens , lucios si sanatos
-corpul sa tii drept , fruntea sus  , sugereaza putere fizica si curaj
-femeile considera sexi  barbatii care sunt de 1,1 ori mai inalti decat ele.80 % din femei prefera barbatii inalti de 180 cm. Este genetic faptul ca femeile prefera barbatii inalti. Sugereaza ca ofera protectie fizica mai buna , aceasta fiind esential in vremea tribala. Da , experientele dobindite de stramosii de atunci , inca au efecte  la ambele sexe.

www.beyaas.com

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu