Ghid articole

Regulile de publicare a articolelor tale in directorul de articole in limba romanaarticole.w7.ro sunt simple, dar ele trebuiesc respectate!

  • Articolele trimise spre publicare trebuie sa fie scrise de tine – Nu poti trimite articole scrise de alti autori si continutul lor trebuie obligatoriu sa fie unic (sa nu fi fost publicate nicaieri pe internet inainte). Nu sunt permise articolele cu schimbari minore de continut si trebuie sa fii singurul detinator al drepturilor de autor pentru fiecare articol pe care il trimiti spre publicare. Articolele scrise de un “ghost writer” sunt perfect acceptabile atata timp cat ele sunt folosite doar de tine.
  • Prin trimiterea articolelor catre articole.w7.ro , ne acorzi noua dreptul de publicare a acestora – Ne rezervam dreptul sa publicam articolele tale oriunde pe site-ul nostru sau sa le transmitem prin RSS. Avem de asemenea dreptul sa schimbam locatia unde vor aparea, inclusiv categoria, fara nici o notificare prealabila.
  • Prin trimiterea articolelor catre articole.w7.ro, acorzi dreptul altor persoane sa publice articolele tale – Alti utilizatori ai articole.w7.ro au dreptul sa publice articolele tale in cadrul website-urilor proprii, in newsletter-ele lor si in orice alta forma atata timp cat articolul este pastrat in forma originala si include caseta cu semnatura ta care te crediteaza ca autor al continutului respectiv.
  • Nu sunt acceptate link-uri directe de afiliere! – Articolele pe care le trimiti catre articole.w7.ro nu trebuie sa contina link-uri de afiliere. Este insa acceptata mentionarea URL-urilor website-urilor ce constituie resurse de informare in domeniul articolului sau adresa propriului tau website care redirectioneaza catre un produs afiliat recomandat in articol.
  • Trimiterea articolelor catre articole.w7.ro nu iti da dreptul la compensatii financiare de nici un fel – Nu vei primi compensatii din partea articole.w7.ro sau a utilizatorilor directorului nostru pentru articolele trimise.
  • Trimiterea articolelor catre articole.w7.ro nu garanteaza in nici un fel includerea acestora in Directorul de Articole – Ne rezervam dreptul sa respingem un articol trimis fara a furniza nici o justificare.
  • Articolele trimise trebuie sa fie verificate de autor inainte de transmitere pentru a nu avea greseli gramaticale – Nu trimiteti articole cu greseli gramaticale si de exprimare. Nu trimiteti articole care nu va apartin sau articole duplicat (care au mai fost publicate oriunde altundeva pe internet. articole.w7.ro monitorizeaza articolele primite spre publicare si vom respinge continutul care nu indeplineste aceste cerinte.
  • Prin trimiterea articolelor catre articole.w7.ro certificati faptul ca ati luat cunostinta de aceste reguli si sunteti in totalitate de acord cu ele.

Afla avantajele folosirii articolelor ca instrument de marketing si vezi un model pentru scrierea de articole.