Cum poti reduce factura la energie cu ajutorul termopanelorReduceti factura la energie cu pana la 40%

Facturile la energie ale unei case pentru incalzire si racire cresc cu 40% daca ferestrele nu sunt eficiente din punct de vedere termic.

Sistemele de ferestre termopan ajuta la tinerea temperaturilor nedorite afara, mentinand in acelasi timp confortul in interior.

Cu totii stim ca functia unei ferestre este sa lase lumina sa intre si sa protejeze de intemperii. Aceasta nu este o sarcina usoara tinand cont ca geamul este o bariera slaba pentru razele Soarelui. Daca sunt alese incorect, ferestrele pot fi o sursa majora de pierdere inutila de caldura, de disconfort si de probleme de condens.

Sistemele de ferestre termopan au caracteristici de izolare termica prin profilul multi-cameral. Aceste caracteristici pot fi consolidate prin folosirea unui geam dublu (geam termopan) sau geam triplu (geam tripan). Acest lucru reduce in mod substantial transferul de caldura prin ferestre si astfel performanta termica imbunatatita ajuta proprietarii de case sa micsoreze costurile de racire/incalzire.

Ferestrele cu geam termopan si tamplarie PVC Rehau Basic Design sunt fabricate cu cea mai mare grija si exclusiv din materiale de inalta valoare. Materialul RAU-PVC este deosebit de rezistent la conditiile atmosferice, simplu de intretinut si are un aport insemnat la mentinerea si cresterea valorii casei dvs.

Datorita suprafetelor netede de o calitate remarcabila si a faltului oblic din rama ferestrei, ferestrele din tamplarie pvc Rehau Basic Design se murdaresc mai greu si se pot curata repede si fara efort cu apa, solutie de curatat si o carpa moale.

La fiecare geam termopan grosimea foii de sticla este variabila, ca si distanta dintre acestea, eficacitatea geamului crescand direct proportional cu acestea.

Folosind termopane de calitate platiti mai putini bani pentru caldura. Geamul cu emisivitate redusa (Low-E) reduce considerabil pierderea de energie.

Lumina
Cantitatea de lumina naturala care patrunde in incapere depinde de modul de impartire al ferestrei cu geam termopan. Daca doriti sa obtineti cat mai multa lumina naturala, creati deschideri generoase si configurati ferestrele cu termopane astfel incat sa nu reprezinte o bariera.

Procentajul suprafetei transparente
Spatiile de lucru trebuie si ele, la randul lor, iluminate corect. Creati “deschideri” eficiente si pozitionati birourile in asa fel incat lumina sa nu ingreuneze activitatea dumneavoastra.

Pozitionarea ferestrei in raport cu Soarele
Termopanele Klador Trust pot fi configurate in ferestre sau in usi impreuna cu profilele PVC de la urmatorii furnizori: Rehau, Veka sau Trocal. Sticla folosita pentru fabricarea geamului termoizolant este furnizata de doi producatori globali de sticla: Saint Gobain si Pilkington.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu