Tendintele anului in amenajariDupa ce aflam ultimele trenduri in ceea ce priveste designul ar trebui sa va orientati spre apartamentele de vanzare care raspund nevoilor de spatiu pe care le aveti. In plus in locuinta ar trebui sa aveti posibilitatea de a amenaja interioarele in concordanta cu tendintele.
Atunci cand amenajati livingul trebuie sa tienti cont de cateva aspecte pentru a fi in trend.
In acest an elementele metalice sunt foarte cautate. Rolul lor este sa aduca un aer sofisticat incaperilor. Este o oportunitate buna prin care se poate crea un spatiu atragator utilizand un amestec interesant de nunate metalice. Comparativ cu anii precedenti aveti acum posibilitatea de a combina notele elegante de auriu si argintiu. Puteti alege drept punct focal elementele decorative confectionate din materiale metalice.
Nuantele naturale vor influenta mai bine modul de amenajare a locuintelor care sunt la moda in 2016. De fiecar data cand este posibil ar trebui sa urmariti sa adaugati materiale cat mia naturale in casa. Piatra si lemnul a pot ajuta sa atungeti acest scop. Produsele artizanale vin si ele cu diferente estetice fata de produsele produse in serie in magazine. Acestea pot sa aiba in plus si o durata de viata mult mai mare.
Imprimeurile care utilizeaza natrura drept principala sursa de inspiratie sunt un trend in amenajari pentru anul acesta. Florile, animalele, plantele sunt solutii foarte indraznete pentru a actualiza designul unei case. Utilizati cateva piese centrale in incapere, un imprimeu inspirat din natura si veti da un punct de ineteres spatiului.
Se poate adauga impact vizual in designul interior utilizand forme geometrice pentru amenajarea spatiilor interioare. Chiar daca acestea au fost utilizate in anii ’70 tendinta devine tot mai actuala in ceea ce priveste utilizarea elementelor geometrice in decor.
Avantajul geometriei pentru design interior este usurinta de a se adapta la orice stil de amenajare pentru o locuinta. Pentru un interior modern se aleg acele piese de mobila sau corpuri de imuminat portionate atent in timp ce pantru interioare clasice este recomandata gresia. Se pot utiliza si materiale textile cu accente geometrice.
Anul acesta au un mare impact culorile indraznete si nunatele de albastru.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu