Cum impachetam corect obiectele fragile?Mutarea este un proces foarte strensant si dificil, avand in vedere ca trebuie sa te asiguri ca bunurile tale vor ajunge cu bine la noua locatie.
Leoni Transport pune foarte mult pret pe impachetarea corespunzatoare a tuturor bunurilor dumneavoastra, aceasta parte a unei mutari fiind cea mai importanta. Fiecare dintre noi avem obiecte fragile la care tinem foarte mult sau sunt foarte valoroase si dorim cu ardoare sa ajunga in siguranta in noul camin. Din acest motiv, impachetarea si protejarea constituie un pas foarte important in procesul oricarei mutarii.
Impachetarea si protejarea lucrurilor care se pot sparge sau deteriora necesita rabdare si cateva cunostinte, fiind foarte important sa prevenim spargerea obiectelor fragile in timpul unei mutari sau al unui transport mobila.

Cum impachetam obiectele fragile?

Cel mai dificil lucru din timpul unei mutari sau transport mobila este acela de a impacheta obiectele fragile. Acestea trebuie invelite individual in folie cu bule, peste care se da un strat de banda adeziva sau banda schotch. Locurile goale se umple cu fulgi de polistiren sau ziare.
In ceea ce priveste paharele si canile, acestea trebuie invelite individual in hartie pentru impachetat si se aseaza in cutii si se umple spatiul ramas cu fulgi de polistiren sau ziare, pentru a nu se lovi intre ele. Farfuriile se aseaza una peste alta in cutie, cu un strat de bule sau de hartie pentru impachetat intre ele. La fel se procedeaza si cu restul vaselor de bucatarie.
Electrocasnicele se transporta cel mai bine in cutiile lor originale, iar daca nu le mai aveti, inveliti-le intr-un strat cu bule si puneti-le in cutii. Daca mai ramane spatiu liber, umpleti-l cu fulgi de polistiren.
Televizoarele, monitoarele, calculatoarele si laptop-urile, sistemele audio sau video, oglinzile, tablourile sau decoratiunile mari, le puteti impacheta in folie cu bule, insa vor avea nevoie de protectie suplimentara din partea firmei transport mobila.
Florile de dimensiuni mici si medii pot fi transportate in siguranta daca sunt asezate in cutii.
La final, toate cutiile vor fi inchise cu banda adeziva sau banda schotch. Nu uitati sa scrieti pe ele FRAGIL.

Firma de transport mobila Leoni Transport ofera servicii profesionale de transport mobila, mutari firme si locuinte, mutari echipamente IT, mutari obiecte grele la preturi extreme de accesibile .
Alegeti serviciile unei firme de transport mobila ce va ofera rapiditate si siguranta la cel mai bun pret, atat in Bucuresti , cat si in restul tarii. Pentru mai multe detalii accesati http://mobila.leonitransport.ro .

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu