Dedurizator de apa, cea mai buna alegere pentru tine si casa taAlegerea unui dedurizator de apa este una dintre cele mai intelepte alegeri pe care o veti face, deoarece are imense beneficii, atat pentru instalatia sanitara, cat si pentru sanatatea dumneavoastra.
Un dedurizator de apa indepartarea excesului de calcar din apa menajera si o curata de impuritati. Acesta poate fi instalat in orice locuinta si devine, foarte repede, datorita numeroaselor avantaje, parte esentiala din viața ta. Dedurizatorul se monteaza pe conducta principala de apa dupa filtrul de sedimente, fie in caminul de apa, fie in camera tehnica. Locul de amplasare trebuie sa fie ferit de inghet sau razele directe ale soarelui.

Beneficiile unui Dedurizator de Apa

Unul dintre cele mai importante beneficii dupa instalarea unui dedurizator de apa este ca nu vor mai aparea depuneri de calcar in corpurile de incalzire, in instalatie, iar obiectele sanitare nu vor mai fi patate din cauza calcarului. Aparatura electrocasnica va avea durata mai mare de viata si costurile vor fi mai reduse pentru intretinere.
Un dedurizator apa te va ajuta sa reduci riscurile afectiunilor la care iti este predispusa pielea, eliminand calciul si magneziul care o pot irita. Astfel, te vei putea bucura de micile placeri, iar pielea ta va fi sanatoasa si frumoasa.
Alt beneficiu este ca dupa prima folosire a dedurizatorului de apa, hainele dumneavoastra vor deveni mult mai placute la atingere, iar culoarea va fi si ea protejata. In plus, vei folosi cu pana la 75% mai putin detergent si balsam de rufe.
De asemenea, prin instalarea unui dedurizator de apa, electrocasnicele dumneavoastra se vor bucura de o viata mai lunga, deoarece apa cu care funcioneaza va fi mult mai limpede si fara impuritati.
Instalati un dedurizator de apa si salvati armaturile instalatiei sanitare si termice, iar apa va deveni potabila si gustoasa, veti cheltui mai putin pe detergent, iar dusurile vor fi mai relaxante.

Ekoinstal are o gama diversificata de dedurizatoare apa. Intrati pe www.ekoinstal.ro si bucurati-va de ofertele noastre!

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu