Cat costa infiintarea unei firme ?Aceasta intrebare este adresata de fiecare client care doreste infiintarea unei firme la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Saptamana trecuta m-am intalnit cu un client care mi-a spus “am cautat pe internet costurile privind infiintarea unei firme si am gasit toate preturile posibile, respectiv: 150 lei, 190 lei, 240 lei, 650 lei, 400 lei, 890 lei , etc., va rog sa-mi spuneti costurile efective pentru infiintarea unei firme”

Ce trebuie sa stie fiecare client care isi infiinteaza o firma?

Indiferent de firma la care apeleaza, de avocatul la care apeleaza trebuie sa suporte urmatoarele costuri pentru infiintarea unei firme.

Depunerea capitalului social intr-un cont la banca, capital social al carui cuantum este de minim 200 lei pentru SRL.

Taxele percepute de catre Registrul Comertului sunt in cuantum de aproximativ 572 lei ( 72 lei rezervarea de denumire, aproximativ 500 lei taxele platite la momentul inregistrarii dosarului pentru inmatricularea firmei.

Onorariul pentru redactarea actelor si inregistrarea  acestora in Registrul Comertului perceput de catre cabinetul nostru de avocatura este in cuantum de 300 lei.

TOTAL:  taxe registrul comertului  572+ capital social 200 lei si onorariu avocat 300 lei = 1072 lei

In situatia in care doriti infiintarea unei firme, va rugam sa contactati avocat Cristina Popa accesand www.infiintare-firma-registru.ro.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu