De ce sa alegi sediu social la avocat ?A-ti infiinta propriea firma poate sa fie cel mai frumos vis, sau poate pur si simplu metoda prin care sa reusesti sa faci in asa fel incat sa obtii siguranta financiara pentru o perioada mai lunga de timp. Pentru ca lucrurile sa functioneze asa cum it doresti, daca esti pe cale sa iti infiintezi o firma, trebuie sa iti construiesti un plan cat mai bine pus la punct prin intermediul caruia sa faci decizii care sa te avantajeze din toate punctele de vedere.

Pentru stabilirea unui sediu social pentru firma ta ai mai multe variante la dispozitie. Unele sunt mai costisitoare, altele iti dau mai multa bataie de cap. Cea mai simpla este sa gasesti gazduire pentru sediu social la avocat. Pretul nu este foarte mare deoarece nu este nevoie sa inchiriezi un spatiu, iar in acelasi timp nu ai nevoie de aprobari peste aprobari asa cum se intampla in cazul stabilirii sediului social in apartament. Durata de infiintare a societatii va fi si ea redusa de la 7 la 2 zile. Mai mult decat atat, nu ai nevoie decat de un singur contract, cel de asistenta juridica.

Totusi, trebuie sa tii cont de faptul ca stabilirea sediului social la avocat nu poate avea o durata mai mare de un an. Dupa expirarea contractului, directorul firmei va fi nevoit sa mute acest sediu intr-un alt spatiu. Tocmai de aceea este bine ca in primul an de activitate sa apelezi la sediu social in cabinetul de avocatura, pentru o perioada limitata. In acest timp vei putea sa de dezvolti, sa cresti astfel incat in momentul in care va fi nevoie sa poti sa apelezi la reusursele care sa iti garanteze evolutia ulterioara.

Poti beneficia de servicii de gazduire, iar in acelasi timp, poti crea relatii cu oameni care in mod sigur iti vor fi utile la un moment dat, in desfasurarea activitatii firmei.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu

Articole suplimentare din "Drept Comercial"