Cadouri de nuntaIntrucat se apropie sezonul de nunti, primavara si vara fiind anotimpurile preferate ale mirilor, ne-am gandit sa venim in ajutorul vostru insufletind planificarea nuntii si dand startul unui nou trend. Insa nu sunt de scapat din vedere targurile de nunti; ele servesc drept suport in reducerea si eliberarea stresului. Aici se pot afla o sumedenie de oferte de la tinute pentru miri, arta floristica, locatii specializate in organizarea de nunti, formatii de muzica, Dj, arta fotografica si videografica, accesorii de nunti etc. Ce mai, un intreg platou nuptial. Insa liberul arbitru este la voi. Voua va revine sarcina responsabila de a face cele mai potrivite alegeri.

Dar, alaturi de toate acestea, mai exista o solutie care ia tot mai mult amploare – magazinele specializate online. Ele va pot oferi, din confortul casei voastre si la un click distanta, un colorit aparte cerintelor voastre. Adeseori acompaniat de unicitate, personalizare si particularitate. Caci aici se regasesc talentele unor artisti nedescoperiti. Ei creeaza obiecte care nu pot fi asemanate cu nimic, unde atentia si dedicatia rasuna nemijlocit. Prin urmare, daca doriti o nunta cu caracter unic si daca insusirea de a fi unic va trage de maneca, aici veti descoperi alchimia fara seaman.

Pe scurt, aceste magazine specializate ofera arta prin pictura manuala, prin mesaje personalizate, prin decoratiuni hand-made realizate din margele de nisip sau pietre pretioase. De pilda, marturiile pentru nunta pot fi realizate dupa dorinta, fie cu numele perechii si data nuntii, fie adaugand un scurt mesaj de multumire. Marturiile sunt realizate pe sticle de 200 ml cu dop de pluta. De asemenea, marturia poate reprezenta un buchet de semipretioase (jad, peridot, ametist, cuart roz) asezate intr-un saculet de organza. Pe inimioara atasata fundei se pot inscriptiona numele mirilor sau un mesaj.

Iar obiectul principal dupa care se realizeaza intreaga tematica a nuntii este buchetul miresei. Asadar, un aranjament floral prins intr-un buchet romantic si elegant, realizat din margele de nisip, poate fi un accesoriu minunat la nunta sau la cununie. Fiind inzestrat cu o multime de timp. Biruind cu succes deteriorarea.

http://elementall-dekor.ro/marturii-din-semipretioase/99-aranjament-floral-in-buchet-.html

http://elementall-dekor.ro/cadouri-personalizate-nunta/54-cadou-pentu-miri.html

http://elementall-dekor.ro/cadouri-personalizate-nunta/23-pahare-personalizate-cu-aur.html

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu