Ce daruim unui iubitor de cafeaUn punct de plecare ideal in noul an, pentru cei care obisnuiesc sa-si inceapa ziua cu o cafea, este un “impuls de energie la pachet” – adica, cafea la pachet. Da, ati ghicit. Semanam idei asupra canei termos. Si stimulam actiunea de a utiliza aceasta cana fie pentru cafea, ciocolata calda sau ceai – bauturi ademenitoare si desavarsite pentru perioada de iarna in care ne aflam.
Alaturi de beneficiul starii comode pe care il prezinta, termosul, este mai ales util si binevenit la momentul potrivit. De pilda, in cazul in care graba ori posibilitatea intarzierii ne surprinde. Astfel, el devine un cadou perfect pentru cei grabiti, pentru cei buimaciti la prima ora a diminetii sau pentru cei care isi beau cu placere bautura preferata la locul de munca.
Il apreciati ca fiind un cadou comun, care nu se deosebeste prin nimic? Ei bine, ca intotdeauna, aici ni se arata infatisarea personalizarii si handmade-ului. Pentru ca, ea starneste originalitatea si personalul, ales de cele mai multe ori in mod subconstient de catre marea majoritate a oamenilor. Asadar, prin personalizare, de pilda, putem efectua o cana termos cu totul si cu totul speciala.
Putem “da locuinta” cuvintelor, mesajelor ori citatelor favorite prin gravura, daca avem un termos din otel sau prin pictura daca avem o cana din sticla. In concluzie, pentru a-i trimite pe cei dragi la servici cu bautura preferata dar, cu vorbele noastre alaturi, e necesar: fie sa punem mana pe o pensula si acuarele si sa lasam imaginatia sa zburde necontenita, fie sa cautam persoana potrivita care e in masura sa execute cerintele noastre.
Si, in fine, sa permitem, surpriza particularului/mesajului personal, sa isi faca datoria in fiecare dimineata sau zi insotindu-l si incalzindu-l pe cel drag oriunde, in caz de trebuinta.

www.kadoly.ro
Totul pentru un dar din suflet!

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu