Cutiile de cadou: accesorii importanteCutiile, in general, par a fi banale, nu-i asa? Putine persoane le acorda atentie sau cel putin le asociaza un gand de recunoastere sau interes. La primirea unui cadou, de pilda, cutia este indepartata imediat, ba chiar este rupta in fasii. Si, de cele mai multe ori, curiozitatea este cea care emite repezeala, acea graba de a descoperi ce urmeaza sa intampini, insa, aceasta tendinta de a ajunge undeva cat mai repede, de fapt, iti secatuieste energia si iti sustrage concentrarea constiintei, grija sau aprecierea, lasand in urma atitudinea binevoitoare si amabilitatea.

Pentru ca exista atatea persoane cu aptitudini si capacitati deosebite, precum confectionarea obiectelor handmade si pentru ca acestea astern afectiune si desfasoara meticulozitate si grija in obiectul finit, nu este cumva lipsit de cuviinta sa nu infatisezi consideratie si respect in momentul in care ridici sau dobandesti o cutie? Desigur, noi facem referire la cutiile cadou, la cutiile personalizate cu un scurt mesaj prin pictura manuala, respectiv, decorate cu flori dintr-un material bine selectionat.

Din multimea prezenta pe piata, acestea – cutiile personalizate – sunt usor de distins. Ele confera un aer particular, sunt create special (la comanda) sa reprezinte o persoana draga sau un eveniment anume. De asemenea, ele indeplinesc functia si, bineinteles, forma si dimensiunea, unui set de sampanie cu doua pahare pentru o nunta sau pentru un botez sau de ce nu, pentru o zi de nastere ori o aniversare.

Pe scurt, ele sunt flexibile si mladioase, se pliaza dupa pretentia si necesitatea voastra. Asadar, nu neglijati ambalajul, pentru ca el este cartea voastra de vizita, dar mai ales, deoarece, cutia este gazda obiectului ales din afectiune.
Si nu in ultimul rand, acest obiect – ambalajul/cutia – (de lemn, de carton etc.) pune la dispozitie protectie si confera cu maretie titlul de “supriza” celor dragi.

www.kadoly.ro
Totul pentru un dar din suflet!

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu