Dupa ce trebuie sa ne uitam atunci cand ne alegem un salon cosmeticIntr-un context social in care se pune pret pe frumusete si moda, dar si cand accesul la cele doua este permisa unei parti semnificative din populatie, directia principala in care se indreapta cosmeticienii este una a evolutiei si diversitatii. La momentul actual multe saloane au si un departament de cosmetica, unde clientii pot beneficia de o multitudine de tratamente cum ar fi: cel de curatare, matifiere, regenerare sau hidratare, acestea fiind in mod normal oferite doar de saloanele de dermatologie.

Mai mult, un salon de ultima generatie pune pret pe cele mai moderne modalitati de tratament si utilizeaza produse de inalta calitate, testate in cadrul studiilor clinice randomizate. Cosmeticienii ar putea sa va sugereze tipul de tratamentul potrivit luand in considerare particularitatile fiecarui client, putand disocia dintre afectiunile grave (ten sensibil, aspect tern, puncte de grasime sau alte impuritati) si nevoia unei simple proceduri de hidratare cu ajutorul unei masti cosmetice.

Este important de retinut sa nu va lasati prinsi in plasa marketing-ului care va promite o singura solutie la toate problemele, sau a reclamelor mincinoase care promit rezultate uimitoare. Sunt si exceptii de la aceasta regula, produsele naturale fiind recomandate oricui, avand efect in combinatie cu oricare alt tip de produs. Pe langa tratamentele faciale, un salon cosmetic poate oferi si servicii de manichiura si pedichiura. Ofertele includ manichiuri simple, cu gel sau cu oja semipermanenta. Pentru cei care cauta un salon de manichiura in Cluj, Casa Orena este o optiune foarte buna, atat pentru profesionalismul angajatilor, cat si pentru sistemul de facut programari.

Alte posibilitati de infrumusetare oferite in cadrul unui salon de infrumusetare sunt epilarea , coafatul si machierea, chiar daca este vorba de o ocazie inedita precum o nunta, sau un machiaj discret de zi cu zi care sa va ofere increderea de care aveti nevoie. In situatia in care doriti sa oferiti o atentie speciala unei persoane dragi, saloanele de manichiura si pedichiura pun la dispozitie si carduri cadou pe care clientii le pot utiliza cand vor si pentru orice fel de servicii sau tratamente doresc.

Sfatul angajatilor nostri este sa integrati in viata voastra si o rutina de antrenamente usoare, studiile din domeniu dovedind rezultate mai bune a tratamentelor pentru oamenii care au un stil de viata dinamic. Sporturi precum cele de aerobic, fitball, zumba sau step pot diferentia intre un tratament reusit si unul nereusit. Nu uitati sa contactati un cosmetician pentru a primi sfaturi personalizate.

Pentru mai multe detalii vizitati salon cosmetic

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu