Cum sa alegi o firma profesionala de curatenieUn mediu curat la locul de munca este esential pentru o astmosfera placuta si profesionala. Astfel, angajatii vor fi mai productivi, iar aerul va fi pur si simplu mai sanatos. De asemenea, este foarte important sa prezentati un spatiu curat si ordonat clientilor dumneacoastra. Asta le va demonstra ca va respectati afacerea si pot sa aiba incredere in dumneavoastra.

De aceea, este foarte important sa angajati o firma profesionala de curatenie care va avea grija de toate nevoile de curatenie si ordine din birourile in care lucrati. Iata cateva lucruri de luat in considerare atunci cand va decideti sa apelati la serviciile de curatenie a unei companii:

In primul rand, ce asigurari va ofera compania? Trebuie sa luati in calcul faptul ca obiectele de valoare pot fi deteriorate de echipa de curatare din neatentie si, din acest motiv, este foarte important sa cereti ca bunurile dumneavoastra sa fie asigurate (chiar si impotriva disparitiei). De aceea, serviciile de curatenie asigurate sunt singurele care pot fi luate in serios.

In al doilea rand, fiti siguri ca sunt de incredere. Ultimul lucru pe care il vreti este sa fiti ingrijorati de hartiile importante sau de informatiile confidentiale care ajung pe maini nepotrivite. Chiar daca asta nu garanteaza ca cineva nu va fi tentat sa fure in primele dati, fiti siguri ca acea companie face verificari de rutina tuturor angajatilor sai dupa terminarea sarcinilor. Asta va va oferi linite, intrucat cele mai multe firme de curatenie din Bucuresti vor lucra dupa programul de lucru normal, iar asta inseamna sa le dati cheile si sa plecati din spatiul in care se face curatenia.

De asemenea, veti vrea sa stiti daca au servicii speciale. Daca sunteti interesati, de exemplu, multe companii ofera servicii eco si bio, care deci vor avea produse care vor proteja mediul inconjurator si nu vor contine cantitati de chimicale care vor polua aerul din imobil, De asemenea, veti vrea sa stiti daca se pot ocupa si de ferestre, parcare sau spatiile exterioare. Inainte de a semna un contract, faceti o lista cu toate serviciile de care aveti nevoie si intrebati managerul daca nevoile dumneavoastra pot fi indeplinite, intr-un timp scurt si la preturi decente.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu