Sfaturi pentru alegerea unui fotograf de nuntaCare este cel mai bun mod de a găsi un fotograf de nunta?

Adresați-vă prietenilor , întrebați-va familia, cereti recomandari colegilor vostri. Fără îndoială , cel mai bun mod de a găsi un fotograf care vă place este de a cere o recomandare personală . Dacă ați văzut fotografiile de nunta ale prietenilor dvs. și v-au placut, puteti sa va interesati la ei despre fotograful pe care l-au contractat. Facebook și alte rețele sociale sunt foarte bune pentru a vedea albumele de nunta ale altora , astfel încât cu un pic de cercetare și aici veți putea găsi fotograful perfect .

Ce se întâmplă dacă nici unul dintre prietenii sau membri familiei mele nu s-au căsătorit recent ? Dacă nu aveți recomandări personale atunci puteti incerca forumurile. Acestea sunt o modalitate relaxanta prin care puteti invata din experienta altor mirese. De asemenea, pentru a gasi un fotograf de nunta profesionist, puteti participa la târguri si expozitii locale si astfel veti putea sa ii cunoasteti față înfață și sa le vizionati portofoliul. Ati putea urmari, deasemenea, site-ul organizatiei Fearless Photographers,  pentru a vedea dacă sunt fotografi de nunta disponibili in zona voastra.

Care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le luati in calcul in momentul rezervarii unui fotograf de nunta?

Probabil cel mai important este stilul de fotografie pe care acestia il oferă. Doriti sa aveti fotografii tradiționale ? Ati prefera foto-reportajele non-intruzive sau imaginile romantice si dramatice ale stilului editorial? Sau poate o combinatie a celor doua? Dupa ce sunteți siguri că fotograful poate oferi stilul de fotografie de care aveți nevoie, cereti sa vedeti câteva exemple ale muncii lor. Imaginile spun povestea zilei ? Te simți ca și cum ai fost acolo ? Stilul de prelucrare al fotografului este pe gustul vostru?

Ar trebui să va întâlnitii cu fotograful înainte de nunta !

Daca ati găsit un fotograf de nunta al cărui stil vă place, ati vazut site-ul lui și sunteti incantat cu ceea ce ati văzut, atunci este timpul pentru a stabili o întâlnire cu el.  Nu este întotdeauna posibil să faceti acest lucru, mai ales dacă fotograful nu este unul local, dar dacă puteti atunci cu siguranta merita întâlnirea. Este important sa va simtiti confortabil alaturi de ei, deoarece va vor fi alaturi pe intreaga durata a zilei nuntii.

Va simtiti relaxat în jurul lor sau sunt autoritari si aroganti ? Arata si se comporta ca niste fotografi profesionisti ? Va insufla încredere în voi ? Veți fi în măsură să judecati aceste lucruri numai după ce va veti intalni fata in fata. Dacă nu aveti posibilitatea sa va întâlniti cu ei , atunci încercați să aveti o discuție telefonica mai aprofundata.

OC Photography sunt o echipa de fotografi de nunta profesionisti, premiati la nivel international. In ultimii trei ani numele lor a stat pe buzele multor mirese care si-au dorit fotografii de nunta si albume deosebite ! Le puteti vedea portofoliul sau puteti lua legatua cu ei la adesa www.ocphotography.ro

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu