Sfaturi pentru curatarea covoarelor din imobilele mariCuratarea covoarelor din imobile sau chiar din birouri ar trebui sa fie o problema importanta in planul de curatenie al imobilului, intrucat covoarele mari retin praf, se murdaresc relativ repede (mai ales iarna) si se curata destul de greu.

De aceea, aspiratul simplu nu este destul de eficient. Pentru astfel de cazuri exista firme de curatenie profesionale, care va asigura curatenia de la spatiul de lucru. Spre deosebire de curatenia facuta neprofesional, aceste servicii de curatenie au mai multe garantii si avantaje. In primul rand, solutiile folosite sunt neinvazive pentru materialele care sunt curatate, ceea ce inseamna ca o curatire frecventa nu va deteriora si nici nu va estompa culoarea initiala a materialului curatat, asa cum se intampla adesea cu unele produse din comert. In al doilea rand, echipa platita va veni la o anumita ora, va pleca la o anumita ora, astfel incat sa nu incomodeze programul de lucru al angajatilor.

Un alt avantaj important este acela ca o firma de curatenie este supravegheata de un manager, astfel incat se pot asigura ca lucrurile merg conform planului solicitat de dumneavoastra. In plus, avand in vedere beneficiile pe care le aduce, raportul calitate-pret este unul foarte bun, caci un spatiu de lucru curat si ingrijit spune multe despre calitatea serviciilor dumneavoastra si despre gradul de confort pe care il au angajatii si cei care folosesc spatiile de lucru.

Serviciile de curatenie nu include doar curatarea covoarelor, ci pot fi extinse, in functie de necesitati, si altor zone necesare, precum  ferestrele, birourile sau parchetul. Fiind specializati pe astfel de sarcini, puteti fi sigur ca totul se realizeaza perfect, conform unui contract de munca si a unor responsabilitati prealabile.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu