Fructele Goji si ceaiul verde-un miracol din OrientBeneficiile fructelor goji au fost cunoscute timp de secole în Asia, dar nu au fost cunoscute de către lumea occidentală, pana de curand. Extractul din fructele Goji este folosit in prezent pentru stimularea metabolismului, inversarea procesului de imbatranire, şi pentru facilitarea pierderii in greutate.

Dacă vă decideţi să faceti o cura cu fructe goji, trebuie să ştiţi că acestea sunt disponibile în varianta boabe, fructe uscate, sau sub formă de suc. Varianta cea mai buna este in mod sigur consumul fructelor proaspete sau a sucului, dar putem afirma acelasi lucru si despre fructele confiate.

Sortimentul de ceai Acai ce contine fructe confiate, dar si ceai verde si fructe Acai reprezinta o varianta la indemana si cu numeroase beneficii asupra sanatatii. In primul rand datorita faptului ca prin infuzare, beneficiati din plin de aroma si calitatile fructului Goji, iar combinatia cu ceai verde va ofera energie pentru intreaga zi contribuind activ la mentinerea sanatatii organismului datorita actiunii sale de detoxifiere.

Studiile cu privire la beneficiile asupra sănătatii au arătat că fructul goji poate îmbunătăţi calitatea vieţii si contribuie activ la scaderea in greutate, ajutandu-va in curele de slabire. Generaţii de asiatici pot oferi marturii, invocând beneficiile sale pe termen lung.

Creşterea nivelului de energie, de viaţă mai lungă, contributia la pierderea in greutate, o digestie mai buna, reducerea riscului de cataracta si efectele asupra insomniei sunt doar câteva dintre beneficiile posibile ale unui consum zilnic de ceai cu fructe Goji.

Dacă sunteţi dintre cei care nu aţi auzit inca de fructele goji, ar trebui sa luati de acum in seama impactul pe care-l poate avea asupra sanatatii.

Deşi o taina pentru Occident, beneficiile fructelor Goji nu sunt un mister pentru cei din China. De fapt, beneficiile acestui fruct au fost descoperite şi experimentate de asiatici de zeci de ani.

Deci, ceea ce este fructul goji, si care sunt beneficiile sale?

Fructele goji sunt obţinute din planta goji, care creste în Asia, în special in partea de vest din China, Tibet şi Mongolia. Fructele care se dovedesc a fi de cea mai buna calitate sunt cele care prosperă în înălţimile Himalayei.

Goji sunt niste fructe mici, rosii care cresc pe arbustul goji. Fructele pot fi consumate în mai multe moduri – pot fi consumate direct, uscate sau ceai-infuzie. Alte nume pentru variaţii ale fructelor goji includ wolfberry sau boxthorn.

Fructele Goji au demonstrat capacitatea de a îmbunătăţi starea de sănătate a organismului uman într-un număr de moduri. Unele dintre aceste beneficii includ abilităţi anti-imbatranire, oferind o creştere a nivelului de energie, ajutand la pierderea in greutate si de ajutor în procesele digestive.

Daca sunteti interesati de alte articole despre ceai, blogul Sweetwood va sta la dispozitie cu informatii despre cultura ceaiului, despre beneficiile acestuia asupra sanatatii si cum ne poate ajuta in lupta cu diverse afectiuni.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu