Tratamente naturiste pentru pietre la rinichiExista multe remedii naturale pentru tratarea pietrelor la rinichi. Tratamentele naturiste au avantajul ca aduc rezutate eficiente, fara a cauza vreun efect secundar.

Acest articol ofera o lista de remedii naturiste, care s-au demonstrat a fi eficiente.

In primul rand trebuie sa intelegem ce sunt de fapt pietrele la rinichi?

Ele sunt mici particule, care se formeaza in tractul urinar, prin depunerea de saruri si minerale care includ acidul uric, fosfor, calciu oxalic, si multe altele.

Urina are sarcina de a asigura ca sarea si mineralele sunt diluate din organism, si daca acest lucru nu se intampla, acele mici particule incep sa formeze pietre.

Cele mai efective remedii naturale sunt urmatoarele:

  1. Apa poate avea efecte magice, cand este vorba despre tratarea, sau prevenirea formarii pietrelor la rinichi. Expertii spun ca aceasta boala se poate preveni daca consumam zilnic 3-4 litri de apa (plata).
  2. Sucul de busuioc este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru pietre la rinichi. Sucul frunzelor de busuioc  amestecat cu miere, luate reguat timp de sase luni, elimineaza pietrele pe tractul urinar.
  3. Pepenele verde este un alt remediu foarte eficient. Pe langa faptul ca contine multa apa – ajutand astfel la diluarea pietrelor – este bogat in potasiu (care este un mineral esential in organism).
  4. Fulgii de tarate sunt o alta alegere excelenta. Fiind bogat in fibre, ele ajuta organismul sa elimina oxalatii de calciu prin tractul urinar.
  5. Unele vitamine si minerale ajuta la prevenirea, sau tratarea pietrelor la rinichi, dintre care cele mai importante sunt: magneziul, vitamina A, E si B6.
  6. Exista o lista lunga de plante medicinale care trateaza aceasta boala: aloe vera, radacini de papadie, frunze de merisor, frunze de afin, frunze de mesteacan, muguri de plop, si multe altele.
  7. O alta solutie naturala pentru vindecarea pietrelor la rinichi, este folosirea a unor produse naturiste care combina efectul terapeutic a mai multor plante medicinale.

Manifestarea unei pietre la rinichi este extrem de dureroasa, insa cu putina atentie acesta se poate preveni si trata chiar si doar prin tratamente 100% naturiste.

 

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu