Ce sunt cartile electronice?Chiar daca vechile carti nu mai sunt populare si nu este o imagine foarte buna pentru tinerii care nu stiu cum sa scape de invatatura, scriitorii continua sa-si faca un trai decent din aceasta meserie. Nu vorbim despre cei din tara noastra minunata. Daca v-ati intrebat vreodata de ce, raspunsul este simplu. Au aparut alte suporturimult mai trendy decat banala carte, pentru ca cineva puternic stie ca este nevoie, in continuare, de culturalizare si de imbogatirea a vocabularului, mai ales in randul tinerilor.

Astfel s-au inventat eBook Reader-ele. Dintre toate, cel mai avantajos este Kindle cu 3G gratuit. Doar prin cuvantul “gratuit” se intelege care este avantajul cel mai mare. Orice device care iti ofera internet 3G gratuit este foarte bine venit. Insa unul cu care poti sa iti mentii activa imaginatia si cu care iti imbogatesti cunostintele de cultura generala si de vocabular este si mai bun.

Imaginati-va ca trebuie sa va deplasati pentru o perioada mai lunga si sunteti un impatimit al lecturii de orice fel. Cum faceti sa transportati toate cartile de care aveti nevoie cu dumneavoastra? Foarte simplu. Cu Kindle, in 200-300 de grame intra 3500 de carti, care acopera nevoia oricarui avid de lectura, cu gusturi care se schimba odata pe ora.

Un beneficiu enorm al acestui eBook reader este ca imaginea are calitatea unei pagini normale de carte. Asta inseamna ca ochii nu iti mai obosesc atat de repede si poti citi mult mai mult timp fara sa cauzezi probleme de vedere, asa cum se intampla cu ecranele luminoase care iti cauzeaza dureri de cap daca ai dat peste o carte care nu o poti lasa jos pana la capat.

De asemenea, poti sa subliniezi frazele cele mai interesante si le pastrezi asa, pentru mai tarziu, cand vei vrea sa iti amintesti, lucru care pare deplasat pentru o carte reala, pentru ca ne-au invatat de cand am fost mici ca nu avem voie sa scriem pe carti pentru ca le stricam. De fapt este o forma de personalizare. Si cum un citat poate sa spuna foarte multe despre o persoana, poti sa impartasesti ceea ce ai citit si simti ca este important pe Tweeter sau pe Facebook. Acestea sunt modurile cele mai rapide de a-ti arata latura practica sau, dupa caz, latura sensibila.

Ultimul, dar nu cel din urma, este avantajul autonomiei uriase, de peste o luna ca si timp de functionare, cu conditia ca wireless-ul sa fie oprit. Ecranul anti glare nu permite luminii de orice fel sa se reflecte in timp ce tu citesti si sa iti ingreuneze lecturarea.

Ca sa te convingi, tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti acest link spre magazinul online si sa te documentezi sau, ca sa il tii in mana, da o fuga la magazinul Quickmobile cel mai apropiat. Te asteptam cu cel mai mare drag sa descoperi ceea ce pentru oricine este o adevarata afacere, avand in vedere costul foarte mic al unui astfel de eBook reader.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu

Articole suplimentare din "eBooks"