Cum sa iti promovezi afacerea cu Directorul de ArticoleCateva scurte sfaturi despre cum sa scrii un material pentru publicarea in  Directorul de Articole.

Inainte de a incepe sa scrii articolul este absolut necesar sa citesti Ghidul Articolelor si Termeni si Conditii. Nerespectarea instructiunilor din aceste sectiuni va duce la respingerea articolului de la publicare.

Nu sunt acceptate link-uri directe de afiliere in textul articolului! – Articolele pe care le trimiti catre articole.w7.ro nu trebuie sa contina link-uri de afiliere. Este insa acceptata mentionarea URL-urilor website-urilor ce constituie resurse de informare in domeniul articolului sau adresa propriului tau website care redirectioneaza catre un produs afiliat recomandat in articol. Sunt acceptate maxim 3 link-uri per articol (inclusiv anchor links) si, nu uita, vor fi publicate numai articolele informative, nu cele care fac reclama directa unor produse, servicii sau firme.
Textul articolului trebuie sa aiba minim 250 de cuvinte si maxim 5000 de cuvinte.

Ultimul paragraf al articolului este Sectiunea de Prezentare Personala. Aceasta actioneaza ca o reclama pentru tine si pentru afacerea ta. In acest mod iti construiesti recunoasterea ca expert in domeniul tau si iti cresti expunerea catre potentiali clienti. Sectiunea de Prezentare Personala trebuie sa aiba maxim 50 de cuvinte.

Multa inspiratie si o zi excelenta!
Echipa articole.w7.ro

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Un comentariu la “Cum sa iti promovezi afacerea cu Directorul de Articole”

  1. Ion Andrei spune:

    Foarte interesant,
    De mult am cautat un director de articole in limba romana care sa si prezinte incredere cand ii parcurgi paginile. articole.w7.ro este structurat ca un adevarat director de articole profesionist.

    Felicitari

Scrie un comentariu

Articole suplimentare din "Marketing cu Articole"