De ce sa alegi un televizor 3D ?Televizoarele care sunt la moda sunt cele care suporta si formatul 3D. de acum poti viziona un film 3D chiar la tine acasa fara sa mai fi nevoit sa mergi la cinema. Televizoarele 3D sunt foarte populare si in randul gamerilor care pot juca jocuri in 3D pe consolele care ofera aceasta posibilitate. Sau pot conecta calculatorul la televizor si se pot juca pe calculator dar imaginea este redata in 3D pe ecranul TV-ului. Preturile pentru un televizor 3D incep de la 2000 lei dar pot ajunge si la 10000lei +. Pretul depinde foarte mult de marimea ecranului, daca este plasma sau LED si foarte mult daca este Smart TV. Printre cele mai interesante optiuni oferite de televizoarele 3D este conversia din 2D la 3D a imaginii. Calitatea imagini nu este la fel ca atunci cand filmele sunt direct in formatul 3D, dar este mai bine decat nimic avand in vedere ca continutul  in 3D este relativ scazut dar cu siguranta acesta va creste pe zi ce trece. Dar si conversia din 2D in 3D va deveni tot mai buna.

Sunt si televiziuni care ofera in special competitii sportive in 3D dar din pacate se intampla deocamdata in tarile mai dezvoltate gen Anglia sau America. Dar cu siguranta televiziunile din Romania se vor misca repede si vor oferii si ele continut in 3D odata cu cresterea vanzarilor de televizoare 3D. Pana atunci trebuie sa ne multumit cu conversia de la 2D in 3D si cu continutul 3D existent.

Primele companii care au lansat TV-uri 3D au fost LG si Samsung care au o cota buna de piata in acest tip de televizoare. Dar sunt si companii ca Sony si Phillips care produc televizoare 3D cu un raport de pret calitate foarte bun.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu