Televizorul Philips Ambilight Platinum 3D Cinema 21:9Astăzi vom prezenta televizorul Philips Ambilight Platinum 3D Cinema 21:9. După cum sugerează şi numele, Philips a prezentat în premieră mondială formatul de televiziune 21:9 şi 3D.
Vizionarea unui  film pe un ecran mare cat la Cinema  este o experienţă extrem de satisfăcătoare, mai ales atunci când vedem barele negre  tipice (de mai sus şi mai jos) care televizoarele noastre nu fac .
Dacă adăugăm că la o calitate superbă a imaginii şi ecran: 58 inci (aproape cinci metri lungime), vor beneficia de o experienţă reala de teatru.

Cinema 21:9 Platinum include, de asemenea, noua tehnologie Bright Pro pentru a spori claritatea imaginii chiar şi mai mult. Bright Pro reglementează apariţia de lumină puternică, în orice parte a ecranului, păstrând zonele întunecate ale aceeaşi scenă. Astfel va primi contrast excepţionale din toate unghiurile de vizionare.

Transmiţător de 3D de mare putere este integrată în TV, în partea de sus şi este capabil să comunice cu atât de multe ochelari 3D activă , după cum doriţi. Atunci când sunt combinate cu Bright Pro privitorul se poate simţi aproape ca le poate “ajunge” şi “atinge” actori,, dar în camera de zi a casei sale.
Imaginea 2D a fost de asemenea îmbunătăţită în acest model prin care încorporează tehnologii, cum ar fi Perfect Pixel HD şi prelucrare integrate cu LED-uri Pro, oferă toate o calitate şi claritate a imaginii fără precedent, realizarea culori vibrante şi detalii extreme.
Ambilight Spectra adaugă o nouă dimensiune a experientei dumneavoastră de a viziona filme şi atmosfera inegalata in camerei casei dumneavostra. Prin identificarea culorile dominante pe ecran, tehnologia, Ambilight proiectateaza pe peretele din spate  o lumina ambientala astfel ca sa  obtineti un  sentiment pur şi simplu spectaculos.
Preţul de Philips Ambilight 3D Platinum Cinema 21:9 este de aproximativ 4.000 de euro.
Mai multe informaţii: Philips Ambilight Platinum 3D Cinema 21:9
Video: Platinum Philips 21:9 Cinema 3D
Video: Philips Ambilight 21:9 Cinema 3D Platinum IFA (Berlin, septembrie 2010)

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu