Tv online – gratis sau pe bani ?In Romania e usor de ales! TV online gratis !

Conform datelor statistice, accesul la internet a populatiei din Romania a crescut de la an la an ajungand in 2010 la 7,800,000 de utilizatori, reprezentand 35% din totalul populatiei.

Odata cu evolutia accesului la internet televiziunile au inceput sa emita si prin internet astfel dezvoltandu-se site-uri care ofera streaming online, unele gratis, altele contra cost, dar totodata oferind o calitate mai buna a imaginii.

Pentru moment in Romania televizorul ramane principalul mijloc de vizionare a emisiunilor posturilor de televiziune, firmele de cablu fiind concurentul cel mai important al site-urilor care emit online. Acest concurent fiind greu de invins deocamndata, site-urile care emit online, contra cost, au putini clienti fiind necesar sa practice preturi ridicate, uneori chiar mai mari decat ale firmelor de cablu, nereusind sa ajunga la economii de scara pentru moment.

Aproape orice roman are in casa televizor cu abonament de cablu, iar deocamdata, utilizatorul de internet roman urmareste, in general, posturile de televiziune online gratis, nefiind dispus sa plateasca taxe catre site-urile online, iar acest lucru a facut sa apara foarte multe site-uri care ofera streaming online gratis.

Statisticile arata ca site-ul onesitetv.com (site care ofera tv online gratis) aduna zilnic aproximativ 10.000 de vizite din Romania. Aici gasesti posturi care emit online ca Pro TV, acasa TV , Antena1, HBO Romania, TVR1 ,TVR HD, etc.

Marele avantaj al folosirii tv online este ca poate fi accesat de oriunde, poti sa vezi canale din Romania si din alta tara, tot ce ai nevoie fiind un PC cu conexiune buna la internet.

Probabil in urmatorii 10 ani, utilizatorii de internet vor renunta la abonamentul de cablu platind taxe catre site-urile de tv online.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Un comentariu la “Tv online – gratis sau pe bani ?”

  1. tv online gratis spune:

    [...]Conform datelor statistice, accesul la internet a populatiei din Romania a crescut de la an la an ajungand in 2010 la 7,800,000 de utilizatori, reprezentand 35% din totalul populatiei.
    evolutia utilizarii internetului in Romania
    Odata cu evolutia accesului la internet televiziunile au inceput sa emita si prin internet astfel dezvoltandu-se site-uri care ofera streaming online[...]

Scrie un comentariu