Pastrarea lucrurilor in siguranta la plajaConcediul este o perioada de relaxare, in care oamenii uita de probleme si de griji. Cu toate acestea, existenta hotilor pe plaja, vara, face ca vacanta sa nu mai fie la fel de placuta pentru cei mai multi dintre turisti. Iata de ce ne-am gandit ca cinci sfaturi cu privire la siguranta bunurilor personale se vor dovedi utile.

1.  Chiar daca la prima vedere poate parea banal, cel mai bun mod de a va pastra lucrurile in siguranta la plaja este sa nu le luati cu dumneavoastra. Lasati-le in camera de hotel sau in portbagajul masinii, daca exista aceasta posibilitate.  Pastrati cu dumneavoastra doar strictul necesar: un telefon mobil (de preferat mai vechi ), o suma de bani suficienta pentru ziua respectiva, etc. Astfel, nu le duceti grija si va puteti bucura de soare si de apa marii.

2.  Fiti in permanenta atenti la ce se intampla in jur. Astfel, puteti observa din timp daca exista persoane care dau tarcoale prin apropiere fara sa fie instalate pentru plaja, la fel ca dumneavoastra. Chiar daca acestea s-ar putea sa nu fie hoti, cel mai bine este sa aveti grija si sa preveniti posibilele furturi.

3.  Utilizati genti cat mai neatractive. Acestea e bine sa fie mai vechi si sa aiba o culoare cat mai neutra, apropiata de cea a nisipului sau a prosopului de plaja. In plus, puteti sa depozitati lucruri de valoare precum portofelul sau ceasul in containerul pentru mancare. In acest fel, hotii nu vor fii atrasi de bunurile dumneavoastra.

4.  Cand mergeti sa inotati, nu va indepartati de zona din care puteti urmari locul unde v-ati instalat obiectele. De asemenea, daca sunteti cu prietenii sau cu familia, stabiliti sa intrati pe rand in apa, astfel incat cineva sa fie in permanenta langa bagaje.

5.  Pe cat posibil, incercati sa va instalati langa o familie sau langa un punct de paza. Intrati in vorba cu oamenii din apropiere, astfel incat acestia sa va retina chipul si sa fie atenti la obiectele dumneavoastra cand va indepartati. Puteti chiar sa ii rugati sa aiba grija de ele, oferindu-va la randul dumneavoastra sa faceti acelasi lucru pentru ei.

Ca intotdeauna, prevenirea este mai buna decat rezolvarea problemei dupa ce aceasta s-a produs. Cu cele cinci masuri de precautie pe care NEI Guard vi le-a adus la cunostinta, va puteti bucura de concediu si pastra obiectele de pret departe de hoti.

Conteza pe NEI! NEI GUARD alaturi de NEI Fire Protection, NEI Medica, Compania de detectivi NEI, NEI Electric Distributie, NEI Management Consulting, NEI Pandorra Business Management, Nei Technics & Strategies si Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate și implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu