Circuit de toamna in MexicMexic este o tara superba si merita vizitata pentru varietatea pe care o poate oferi turistilor, fie ca vor sa viziteze faimoasele plaje recunoscute in intreaga lume pentru ospitalitate si frumusetea-i inconfundabila, fie ca vor sa viziteze orasele istorice cu colonizare pre-spaniola.

Vizitand Mexicul va veti imbogati cunostintele cu informatii despre istoria civilizatiei Maya, Olmexc, Tarascan si Azteca. Exista o multime de parcuri nationale care au o extindere interesanta de la desert pana la munte. Printre cele mai importante locuri de vizitat, evident este capitala Mexico City si Monterey relevante prin frumusetea cladirior coloniale.

Daca va place distractia, atunci retineti faptul ca mexicanii sunt mari iubitori de petreceri si conversatie. Le place sa fie inconjurati de prieteni si familie care reprezinta nucleul de baza al existentei fiecarui mexican. “Totul merge bine daca prietenii si familia sunt bine si-ti sunt aproape”.  In Mexic trecutul convietuieste intr-o stransa legatura cu prezentul. Evolutia Mexicului a fost influentata de cele mai puternice culturi care trebuie vizitate de turistul avid sa descopere frumusete magistrala si  o istorie vasta in acelasi timp. Astfel nu ratati:  ruinele aztece, bisericile coloniale din San Diego si diversitatea arhitecturala a cladirilor din secolul XX.

In locul unde Marea Caraibelor intalneste Peninsula Yucatan recifele de corali prind viata gratie varietatii de vietati marine. Coasta Pacificului atrage o multime de foci si balene cenusii care an de an aleg aceasta zona pentru a se reproduce.

Daca ati ales sa va petreceti vacanta in Cancun ati facut alegerea perfecta, aici totul e supradimensiunat: gasiti hoteluri imense si malluri vaste, restaurante extrem de spatioase si cluburile legendare in care veti petrece pana-n zori la cote maxime. Iar daca v-ati dorit sa fiti in preajma delfinior si nu ati reusit pana acum, tot aici aveti posibilitatea sa va indepliniti acest vis, ii gasiti in Mallul Isla.

Daca va plac hotelurile all-inclusive pe coasta veti gasi exact ce v-ati dorit,  o multime de astfel de hoteluri si ele la fel de grandioase ca tot ce tine de aceasta zona va asteapta cu toate facilitatile pe care vi le-ati putea dori.

Va invitam sa descoperiti frumusetea acestei Mexicului care va va ramane in suflet si pe care mereu veti dori sa il revedeti.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu