Locatii pentru vacanta de HalloweenPentru turistii fascinati de vrajitoare, vampiri, zombie si fantome, exista foarte multe locuri in lume unde se pot bucura de experiente infricosatoare pentru vacanta de Halloween.

Salem

In acest oras 26 oameni au fost omorati pentru ca practicau vrajitoria. Astazi, Salem este unul dintre cele mai apreciate locuri pentru petrecerea sarbatorii de Halloween. In plus, orasul gazduieste tururi ale unor locuri bantuite, reproducerea unor spanzuratori, parade si artificii. Pentru a ajunge in Salem, se pot achizitiona bilete de avion catre aeroportul din Boston.

Paris

De Halloween turistii aleg sa mearga la cimitirul Père Lachaise si la Catacombele Parziene. Cimitirul detine kilometri intregi de morminte, incluzand pe cele ale lui Chopin, Edith Piaf si Jim Morrison, iar legendele spun ca este cu siguranta bantuit. In plus, mult mai terifiant este ceea ce zace sub pamant, in Catacombele pariziene inca exista oase ale orasenilor morti de acum milioane de ani.

New Orleans

Mlastina Manchac care se afla la nord-vest de New Orleans are cu siguranta un aspect de loc bantuit, cu copaci antici si manunchiuri de muschi. In aceasta locatie se organizeaza tururi de noapte cu povesti despre cum au murit sute de oameni in urma unui val si cum si-a capatat denumirea de “Mlastina Bantuita”. De asemenea, reputatia orasului pentru voodoo a crescut considerabil factorul de frica si sentimentul de supranatural din oras. In plus, in Hudson Valley se organizeaza tururi pentru a vedea Calaretul fara Cap.

Oaxaca

Cu ocazia acestei sarbatori, strazile din Oaxaca devin un festival imens al strazii, datorita celebrarii Zilei Mortilor (Dia de los Muertos). Venerand legendele aztece si mayase, oamenii costumati viziteaza cimitirele locale si decoreaza strazile cu flori, cranii si scheleti. Pentru a ajunge in Oaxaca cu ocazia acestei sarbatori, se gasesc bilete avion Lufthansa la promotie, cu plecare de pe Aeroport Otopeni.

Sursa: http://elastminute.ro/

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu