Torre Del Mar, SpaniaTorre Del Mar este o statiune de vacanta din Spania aflata pe Costa del Sol (in traducere Coasta Soarelui). Torre Del Mar se afla la doar 28 de kilometri de orasul Malaga din zona Andalucia.

Desi are o populatie de doar 20.000 de locuitori, Torre Del Mar este una dintre destinatiile cele mai iubite de catre europeni. Statiunea are peste 4 kilometri de plaja si o faleza amenajata la fel de lunga. Aceasta faleza este intesata de restaurante, gradini si parcuri de joaca pentru copii.

Torre Del Mar este un orasel tipic spaniol care dateaza din vremea romanilor. Punctul culminant din punct de vedere al dezvoltarii a avut loc in anul 1960 cand au inceput sa se inalte blocuri si cladiri de locuinte moderne. In fiecare an este frecventat de peste 100.000 de turisti.

Spaniolii sunt persoane foarte religioase care au o multime de sarbatori si zile libere, printre care:

  • Februarie – Carnaval
  • Saptamana Pastelui – Rugaciuni & Muzica
  • Jumatatea lunii Mai – Romeria
  • Inceputul lunii Iunie – Feria Gastronomica
  • 24 iunie – Fiesta San Juan
  • 16 iulie – Scoaterea din apa a Sfintei Carmen
  • Jumatatea lunii Iulie – Fiesta Las Melosas
  • Ultima saptamana din luna Iulie – Feeria Torre del Mar

In tot acest timp veti putea participa la activitati traditionale si va veti putea bucura impreuna cu locuitorii.

In Torre Del Mar puteti sta cazati la hoteluri sau in apartamente traditionale. Pentru ca acest oras a fost in istorie un oras pescaresc va recomand sa stati intr-o casa sau intr-un apartament decat intr-un hotel clasic. Puteti gasi o gama variata de apartamente in Torre Del Mar, trebuie sa doar sa cautati oferta cea mai buna.

Din punct de vedere al costurilor, Torre Del Mar este un oras foarte ieftin, spre exemplu puteti avea un meniu complet la orice restaurant cu doar 15 Euro/persoana. Pretul unui cocktail intr-un bar este intre 3 si 6 Euro, depinde de zona unde se afla. Transportul in comun este la fel de ieftin: 1.5 Euro un bilet de autobuz.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu